Websitecreación - Disseny de pàgines web

Pàgina web ALP jardineria
Pàgina web Reformes Moreno Díaz
Pàgina web Ronin Tattoo
Pàgina web JP abogados
Pàgina web Kiskelized
Pàgina web Brigada Virtual
Pàgina web Aiguablava serveis
Pàgina web Open Service
Pàgina web Mescaleros
Pàgina web Alp jardineria
Pàgina web Michael Kiske
Pàgina web Black sabbath
  • Català
  • Español

Disseny de pàgines web

Disseny de pàgines web Barcelona

Una pàgina web és el mètode més efectiu de donar a conèixer els seus productes o serveis i li permet de forma econòmica tenir una targeta de visita accessible a tothom, sense limitacions geogràfiques, obtenint un gran impacte i repercussió publicitària.

Li garantim un disseny web atractiu, còmode, intuïtiu i totalment compatible per a la seva òptima visualització sigui quin sigui el navegador que utilitzi l'usuari final, conservant l'elegància i sempre d'acord amb la seva imatge, utilitzant les últimes tecnologies per oferir un òptim funcionament:
HTML, CSS, JavaScript, PHP, XML, Java, Flash, MySQL seguint les directrius i estàndards del W3C (organització que recull criteris consensuats i reconeguts internacionalment per a la codificació i interpretació de les pàgina web).

En Website creación utilitzem el Gestor de Continguts líder per a aplicacions web professionals: Drupal.

Drupal és una plataforma de gestió de continguts web increïblement potent que ofereix multitud de funcionalitats per al desenvolupament web, de codi obert, amb llicència GNU / GPL, escrit en PHP, desenvolupat i mantingut per una activa comunitat d'usuaris.
Entre altres característiques destaca la seva estructura modular, la consistència de tot el sistema, la qualitat del seu codi i la seguretat. També cal destacar el respecte dels estàndards i l'accessibilitat i usabilitat web.

Drupal ha estat diverses vegades elegit el millor CMS de codi obert a nivell mundial, prova del seu reconeixement és l'ús que fan d'ell conegudes institucions o companyies com: La Diputació de Barcelona, l'Ajuntament de Barcelona, MTV, el Govern de Bèlgica, SonyBMG, Warner Brothers, New York Observer, o la mateixa Casa Blanca.

A més, la utilització d'una plataforma estàndard com Drupal, garanteix el manteniment i futur creixement de la seva pàgina web, amb independència del desenvolupador.

Optimitzem tots els nostres dissenys web per a cercadors, el que facilita la indexació de tot el contingut de la seva pàgina web augmentant així notablement la possibilitat d'aparició d'aquesta en els primers resultats dels principals cercadors i en especial, de Google.

Nosaltres li truquem

Cercar domini


¿Necessita un domini?
   Comprovi si està lliure: