Websitecreación - Disseny de pàgines web

Pàgina web ALP jardineria
Pàgina web Reformes Moreno Díaz
Pàgina web Ronin Tattoo
Pàgina web JP abogados
Pàgina web Kiskelized
Pàgina web Brigada Virtual
Pàgina web Aiguablava serveis
Pàgina web Open Service
Pàgina web Mescaleros
Pàgina web Alp jardineria
Pàgina web Michael Kiske
Pàgina web Black sabbath
 • Català
 • Español

Web Multi-Llenguatge

Web multi-llenguatge

Si desitja expandir el seu negoci cap a altres mercats, és de vital importància oferir als clients potencials una web amb els continguts en el seu idioma.

 • Controli totalment les seccions a traduir
 • Redirecció automàtica segons idioma de l'usuari
 • Sense límit d'idiomes

  A més, la seva empresa, reflectirà serietat, qualitat i fiabilitat, com també respecte cap als usuaris, demostrant interès d'oferir a cadascun una alternativa en el seu idioma: anglès, italià, alemany, i fins i tot en idiomes territorials com el català, l'euskera o el gallec.

  Una pàgina web és el mètode més efectiu de donar a conèixer els seus productes o serveis i li permet de forma econòmica tenir una targeta de visita accessible a tothom, sense limitacions geogràfiques, obtenint un gran impacte i repercussió publicitària.

  Li garantim un disseny web atractiu, còmode, intuïtiu i totalment compatible per a la seva òptima visualització sigui quin sigui el navegador que utilitzi l'usuari final, conservant l'elegància i sempre d'acord amb la seva imatge, utilitzant les últimes tecnologies per oferir un òptim funcionament:
  HTML, CSS, JavaScript, PHP, XML, Java, Flash, MySQL seguint les directrius i estàndards del W3C (organització que recull criteris consensuats i reconeguts internacionalment per a la codificació i interpretació de les pàgina web).

  Optimitzem tots els nostres dissenys web per a cercadors, el que facilita la indexació de tot el contingut de la seva pàgina web augmentant així notablement la possibilitat d'aparició d'aquesta en els primers resultats dels principals cercadors i en especial, de Google.

Nosaltres li truquem

Cercar domini


¿Necessita un domini?
   Comprovi si està lliure: