Websitecreación - Disseny de pàgines web

Pàgina web ALP jardineria
Pàgina web Reformes Moreno Díaz
Pàgina web Ronin Tattoo
Pàgina web JP abogados
Pàgina web Kiskelized
Pàgina web Brigada Virtual
Pàgina web Aiguablava serveis
Pàgina web Open Service
Pàgina web Mescaleros
Pàgina web Alp jardineria
Pàgina web Michael Kiske
Pàgina web Black sabbath
  • Català
  • Español

Web site avançat

Web site avançat

Necessita controlar el control d'estocs de la seva empresa?
Portar un control dels treballs realitzats dels seus operaris?
Enviar un misatge quan es finalitza una tasca?

Partint de la base d'un disseny web autogestionable desenvolupem aquella aplicació que necessiti implementar en el seu website.

Hotel, casa rural, restaurant, clínica dental, centre d'estètica, agència de viatges ...
Oferim una completa i sòlida solució amb la qual, sense necessitat de coneixements de disseny o programació, disposarà d'una web on oferir els seus serveis i permetre als seus clients realitzar reserves online.

Webs immobiliàries, bufet d'advocats, administradors de finques ...
Gestió d'Immobles, clients, comercials, promocions, campanyes publicitàries, facturació ...

Xarxes socials, fòrums, blogs públics o privats per la seva empresa, associació, club esportiu, club de fans, entitat formativa o qualsevol altre col.lectiu informant de les seves ofertes, productes, serveis, esdeveniments o activitats.

Disseny Web Avançat des de només 1150 €

Una pàgina web és el mètode més efectiu de donar a conèixer els seus productes o serveis i li permet de forma econòmica tenir una targeta de visita accessible a tothom, sense limitacions geogràfiques, obtenint un gran impacte i repercussió publicitària.

Li garantim un disseny web atractiu, còmode, intuïtiu i totalment compatible per a la seva òptima visualització sigui quin sigui el navegador que utilitzi l'usuari final, conservant l'elegància i sempre d'acord amb la seva imatge, utilitzant les últimes tecnologies per oferir un òptim funcionament:
HTML, CSS, JavaScript, PHP, XML, Java, Flash, MySQL seguint les directrius i estàndards del W3C (organització que recull criteris consensuats i reconeguts internacionalment per a la codificació i interpretació de les pàgina web).

Optimitzem tots els nostres dissenys web per a cercadors, el que facilita la indexació de tot el contingut de la seva pàgina web augmentant així notablement la possibilitat d'aparició d'aquesta en els primers resultats dels principals cercadors i en especial, de Google.

Nosaltres li truquem

Cercar domini


¿Necessita un domini?
   Comprovi si està lliure: