Websitecreación - Disseny de pàgines web

Pàgina web ALP jardineria
Pàgina web Reformes Moreno Díaz
Pàgina web Ronin Tattoo
Pàgina web JP abogados
Pàgina web Kiskelized
Pàgina web Brigada Virtual
Pàgina web Aiguablava serveis
Pàgina web Open Service
Pàgina web Mescaleros
Pàgina web Alp jardineria
Pàgina web Michael Kiske
Pàgina web Black sabbath
 • Català
 • Español

Web site professional

Web site professional

Si les plantilles del paquet "disseny web bàsic" no són del seu agrat, li realitzem el disseny de la seva pàgina web totalment personalitzat, des de zero.

Destaqui de la competència utilitzant un disseny web únic, totalment personalitzat d'acord amb la seva imatge corporativa.

Amb els nostres dissenys de pàgines web autogestionables, podrà tenir accés en línia als seus continguts, sense haver d'instal·lar res, des de qualsevol ordinador, des de qualsevol dispositiu i en qualsevol moment, sense coneixements de programació.

Creem sistemes d'administració completament personalitzats, senzills, amigables, còmodes i intuïtius.

 • Introduir notícies i deixar que el sistema les insterti automàticament al seu lloc corresponent.
 • Crear noves pàgines i el seu enllaç corresponent en un menú.
 • Crear enquestes o esdeveniments, que els visitants poden votar o comentar
 • Afegir imatges a un àlbum de fotos i ordenar aquestes per galeries
 • Tot des de simples i intuïtius formularis.

  Web site professional auto-gestionable des de només 499 €

  Fem dissenys personalitzats, senzills, amigables, còmodes i intuïtius. És el mètode més efectiu de donar a conèixer els seus productes i / o serveis i li permetrà de forma econòmica, tenir una targeta de visita permanent i accessible a tothom, sense limitacions geogràfiques.

  La seva pàgina web és la forma més efectiva de donar a conèixer els seus productes i / o serveis i, a més, és la publicitat sobre la que obtindrà millors resultats d'impacte i repercussió.

  Li garantim un disseny de pàgina web que, a més de resultar atractiu, serà compatible amb els navegadors més populars del mercat, fent possible la seva visualització òptima sigui quin sigui el navegador que utilitzi l'usuari final.
  Amb estàndards i protocols flexibles, amb dissenys frescos i innovadors, conservant l'elegància i d'acord amb la imatge corporativa de l'empresa utilitzant les últimes tecnologies per oferir un òptim funcionament: HTML, CSS, JavaScript, PHP, XML, Java, Flash, MySQL seguint les directrius i estàndards del W3C (organització que recull criteris consensuats i reconeguts internacionalment per a la codificació i interpretació de les pàgina web).

  Optimitzem tots els nostres dissenys web per a cercadors, el que facilita la indexació de tot el contingut de la seva pàgina web augmentant així notablement l'aparició d'ella dins dels resultats dels principals cercadors i, especialment, de Google.

Nosaltres li truquem

Cercar domini


¿Necessita un domini?
   Comprovi si està lliure: